404 Not Found - A kért oldal nem található!

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Népszerű magyarországi települések a keresések alapján

Tiszainoka község amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Kunszentmártoni járás és a Kunszentmártoni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Veszprém megyeszékhely, megyei jogú város amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Veszprémi járás és a Veszprémi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Kétegyháza nagyközség Öregszik településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Gyulai járás és a Gyulai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Jászdózsa község Nagyérdűlő településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Jászapáti járás és a Jászberényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Seregélyes nagyközség Mészárostanya településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Székesfehérvári járás és az Abai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Karád község Csiszárhegy településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Fonyódi járás és a Fonyódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Békéscsaba megyeszékhely, megyei jogú város Mezőmegyer településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békéscsabai járás és a Békéscsabai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Cegléd város Ugyer településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető.

Zalacsány község Öreghegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Keszthelyi járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Kiskőrös város Siványdűlő településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Kiskőrösi járás és a Kiskőrösi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!